top of page

Stans bästa byrå för bild- och videocontent

Vad vi gör

Vi på BST sysslar med filmproduktion och skapande av rörligt content där vi stöttar verksamheter och varumärken att kommunicera, sticka ut och profilera sig. Vi tror på ett starkt samspel, en vilja att utmana, vikten av långsiktighet och att ha riktigt kul på vägen.

Våra filmer rullas ut på LinkedIn, annonseras på TikTok, byggs in på landningssidor, länkas via Youtube, samlas på Instagram Highlights, vävs in i presentationer, skyltas på digitala skärmar… Oftast allt på en gång. Med målet att uppnå så stor effekt som möjligt. Välkommen till 20-talets filmproduktion med dess krav på nytänk, flexibilitet, kontinuitet och helhet. Välkommen till oss på Bästa Sändningstid. 

DELIVERED TO YOUR DOOR

Vi brinner för effekten.

Vi producerar film och content för att vi drivs av att generera effekt. Igenkänning som leder till klick, nyfikenhet som leder till sök, intresse som leder till att vilja följa. Vi stöttar våra kunder och vänner genom att utforma och producera den sortens innehåll som har önskad effekt i 20-talets digitala brus. För att uppnå detta tror vi på ett starkt samspel, en vilja att utmana, vikten av långsiktighet och att ha riktigt kul på vägen. 

Kontorsbild-look1-mindre-46_edited.jpg
Kontorsbild-look1-mindre-21_edited.jpg

Anpassade för 20-talet.

All film och content producerar vi för eget maskineri med kunskap och resurser inom allt från ljussättning och regi till klippning och animering. Vi är samtidigt ett gäng kommunikatörer med sprudlande kreativ förmåga som driver produktionerna från idé och koncept till leverans och uppföljning. Vi har också bakgrund från, och ett genuint intresse för, digital marknadsföring som tjänar oss väl när vi ska optimera innehåll och dess utformande mot webb och andra digitala kanaler. Allt detta gör oss till en bildproducerande byrå anpassad för 20-talet och dess krav på nytänk, flexibilitet och helhet. 

Några av våra vänner.

Innovatum Science Park / TAWI / Chalmers Tekniska Högskola / On Running / Högskolan i Borås / Brion / Goodfellows / Republiken / BNP Paribas Cardif / Göteborgs Tekniska College / Göteborgs Tekniska Gymnasium / Mixtive / Esma / Addsecure / Knowly / Dockspot / Medieinstitutet / Weissenrieder / Chalmers Ventures / Enrad / Academedia / Förebildarna / Kvadrat / Refrico / Marstrands Havshotell / Nexer / Knowit / Volvo Cars

fa57bd4b6a3c57e94adfc0f8dd78a060_edited_edited.png

The dream team

Jakobs-still01 -PS_edited_edited_edited.jpg

Bortsett från att ha byggt en egen dejting-app, varit bland de första att rulla ut annonser via snapchat i Sverige så brinner denna kreativa och pedagogiska 28-åring för att producera innehåll som provocerar, engagerar och får bästa möjliga spridning.

Jakob Rockmyr

Philips-still01 - PS_edited_edited.jpg

Levererad från ovan för att bringa tekniska superkrafter, konstanta uppenbarelser framför datorn och en helig fredagsöl till oss alla. Ingen idé är för stor, ingen deadline för snäv och inget case för simpelt för att inte spränga förväntningarna. Han är för BST vad Media Encoder är för Adobe, ovärderlig. 

Philip Waern

Medarbetareporträtt-3_edited.jpg

Pontus starkaste områden och största intressen är management, sälj och kommunikation, även om hans lyra består av massvis av andra spännande strängar. Det han rör vid blir till guld, eller bara väldigt organiserat.

Pontus Ulander

Axel-2_edited_edited.jpg

Lika väl som Axel lägger tyngden på dalskidan i backen, lika väl lägger han tyngd på att skapa fantastiska resultat i projekten. Han utnyttjar sin kompetens inom foto med sitt konstnärliga kall för att producera stilla och rörligt content som förtrollar kollegor, kund och KPIs. 

Axel Emanuelsson

JakobL-PS_edited.jpg

Ge honom en brief och bevittna sedan hur du får tillbaka trettioelva träffsäkra koncept. 

Detta, tillsammans med en social förmåga av rang och ett fantastiskt öga för det som ryms i bild, gör honom till projektens nyckelspelare.

Jakob Löfstedt

Logga-BST(2022) - vitt på svart 1000x1000.jpg

Stay tuned!

Erica

Börjar efter sommaren

Nu återstår bara att skapa något enastående tillsammans!

30-303752_download-svg-download-png-emoji-hand-rock-png_edited.png
bottom of page