Jakob-med-bom-01-redigeradLR+PS_edited.jpg

Vill du bli en del av Bästa teamet?

Mörkblå-våg-02.png

Vi på Bästa Sändningstid är ett litet team med stora drömmar. I takt med fler spännande uppdrag och kunder så söker vi fler kollegor som vill vara med att hjälpa dessa bolag att synas. Vill du vara med att skapa den bästa arbetstiden och arbetsplatsen, utvecklas i takt med ett växande medie- och marknadsföringsbolag och producera innehåll som syns och gör skillnad. Då ska du kasta iväg ett “Hej” plus några rader till hej@bst.se. 

Papper-header01.png

JUST NU SÖKER VI...

Fullstack Filmskapare

Vi söker dig som kan skapa film. Rörlig bild i alla dess flådiga former. Du kommer få projektleda, utforma och producera innehåll åt spännande bolag och verksamheter i hela västsverige. Därför krävs att du, bortsett att kunna filma och klippa, tycker om att ta ansvar, att driva projekt/kampanjer och att du frodas i sociala sammanhang. 

 

Du får gärna ha några år på nacken i branschen men absolut inget krav. Det viktiga är att du brinner för att skapa iögonfallande innehåll och att vilja utvecklas för att ständigt imponera på dig själv.

Heltid. Ansökan öppen.

Praktikplats - Filmskapare

Vi söker dig som tycker om att skapa rörligt innehåll och vill fortsätta utvecklas inom området tillsammans med ett glatt och kreativt gäng. En praktikplats hos innebär att få projektleda, utforma och producera innehåll åt spännande bolag och verksamheter i hela västsverige. Därför krävs att du, bortsett att kunna filma och klippa, tycker om att ta ansvar och att driva projekt/kampanjer. Du kommer få ta del av vårt nätverk, våra nöjen, vår utveckling med goda möjligheter till vidare anställning.

 

Det viktiga är att du brinner för att skapa iögonfallande innehåll och att vilja utvecklas för att ständigt imponera på dig själv.

Heltid/Deltid. Ansökan öppen.

Skicka in något spontant?

Trumpet01.png
Bifoga cv
Mörkblå-våg-03.png