VI UTBILDAR

graduation-cap-mozilla.png
BST SOM PEDAGOGER

Vi fick frågan tidigt 2020 "Skulle ni vilja hoppa in och föreläsa om rörligt innehåll i digitala kanaler?". Spänt och förväntansfullt tackade vi ja och som man sedan brukar säga: På den vägen är det.

IMG_9432 copy 02_edited.jpg
IMG_9434_edited_edited.jpg

Årligen ansvarar vi nu för ett flertal kurser på bland annat Medieinstitutet i Göteborg. Vi får möjlighet att inspirera och inspireras av framtida branschkollegor. 

Även om omfattningen på kurserna skiljer sig åt så undervisar vi i precis det vi jobbar med: Att producera bildinnehåll (främst rörligt) för moderna kanaler. Allt från förarbete och konceptualiering, till producerande och redigerande, hela vägen till paketering och distribution. 

LITE SKRYTSIFFROR

+150

STUDENTER HAR VI UNDERVISAT SEDAN VI BÖRJADE

10/10

ÄR HUR MYCKET VI ÄLSKAR ATT UNDERVISA

339

FILMER HAR PRODUCERATS AV STUDENTER

+500

LEKTIONS-/FÖRELÄSNINGSTIMMAR HAR HÅLLITS SEDAN STARTEN

HALLI HALLÅ

1f44b-1f3fc.png
TILL DIG SOM JOBBAR INOM MARKNAD

ARBETAR DU MED MARKNADSFÖRING ELLER CONTENT DÄR DU VILL UTÖKA DINA KUNSKAPER INOM RÖRLIG BILD?

Du kanske vill komma igång och klippa film? Du kanske vill bli ännu bättre på att skapa film för sociala medier? Du och dina kollegor kanske vill bli en vassare på hur man bäst paketerar innehåll för rätt kanal?

Vi på BST håller olika företagsutbildningar med olika upplägg för att ni ska bli bäst i klassen, bäst i branschen. Det kan handla om allt från en halvdag för två personer till veckovisa kurstillfällen för större grupper.